033 - 12 93 13 Mån - Fre 08:00 - 16:00 Info@dammrattan.se
Öppettider mån-fre 8-16
Snabbt svar
Kvalité
Kontakta oss!

STÄDTJÄNSTER

Tjänsterna vi erbjuder är många och vi skräddarsyr lösningar individuellt anpssade efter ditt eller ditt företags behov. Byggstäd, flyttstäd, fönsterputs, golvvård, hemstäd, företagsstäd, trappstäd eller någon annan typ av städhjälp. Oavsett ditt behov ser vi till att hitta en lösning som passar just dig.

Boka städhjälp
Som privatperson kan du kan köpa våra städtjänster med RUT-avdrag på 50%. Vi drar av ditt avdrag direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget på skattemyndighetens hemsida.
SÅ HÄR GÅR DET TILL
företagskund
FÖRETAGSKUND

Vi avtalar en tid där vi kommer och besöker er för att se vilket behov ni har. Självklart får ni en offert på vad vi uppskattar att våra tjänster skulle kosta men vi bokar också en testperiod för att se så vi verkligen hittar bästa lösningen till rätt pris, därefter sätter vi ett fast pris som vi kommer överens om. Allt för att hitta bra service till ett pris som passar er.

PRIVATKUND

Ta kontakt med oss så skräddarsyr vi en lösning bara för dig. Då du bestämt dig bokar vi en tid för ett provstäd som passar oss båda. Vi arbetar med fullständig sekretess och lämnar givetvis garantier på utfört arbete enligt överenskommelse.

EXEMPEL PÅ UPPDRAG INOM HEMSTÄD

Se några exempel på städning som vi utför som t.e.x hos en familj i villa eller en ung man i lägenhet.

FAMILJ I VILLA

Familjen bor på Norrmalm och består av två vuxna och två barn. Den här familjen har ett hus på ca 120 kvm och vill ha städhjälp varannan vecka. Vi dammar, dammsuger, torkar golven, rengör köket (luckor, bänkar m.m.) samt badrum och gästtoalett. Vi hjälper även till med att byta sängkläder i alla sängar.

MEDELÅLDERSPAR I STOR VILLA

Bosatta utanför Borås i en villa på ca 200 kvm. Här hjälper vi till med städning en gång i månaden. Vi dammar, tar ut en del mattor, dammsuger golven, soffgrupper m.m. Vi torkar också alla golven, rengör kök samt två stora badrum. Kunden vill även att vi torkar av alla golvlister samt ser över alla dörrar och dörrposter.

UNG MAN I LÄGENHET

Man, 25 år, boende i en central tvårumslägenhet i Borås. Han har städhjälp av oss en gång i veckan då vi städar hela lägenheten. Vi plockar i ordning och tar hand om eventuell disk. Vi dammar, dammsuger, torkar golven, rengör köket och badrummet.

ÄLDRE DAM I LÄGENHET

Ensamstående kvinna, 85 år. Var fjärde vecka hjälper vi henne med att dammsuga, torka golv samt rengöra kök och badrum. Hon vill själv ta hand om dammningen. Vi tar också med oss eventuella sopor som hon själv inte orkar bära.

TVÅ VUXNA I VILLA

Par i ett hus på ca 170 kvm i Brämhult. De har städhjälp varje vecka. Vid varje tillfälle gör vi följande: dammar, dammsuger, torkar golv, rengör kök och rengör ett badrum och toalett. Varannan gång torkar vi dörrar, dörrposter och golvlister och varannan gång renbäddar vi sängarna.

KONTAKTA OSS
KUNDTJÄNST

Växeln är öppen mån – fre 8:00 – 16:00, lunchstängt 12:00 – 12:30.

Vi ser fram emot att få hjälpa er med en lättsammare vardag.

ARBETA HOS OSS

Har du det som krävs för att vara en av oss? Då är du välkommen att skicka in din intresseanmälan till e-post: info@dammrattan.se.