033 - 12 93 13 Mån - Fre 08:00 - 16:00 Info@dammrattan.se
Öppettider mån-fre 8-16
Snabbt svar
Kvalité
Kontakta oss!

HEMSTÄDNING

Visst har du bättre saker att lägga din tid på än att städa hemma? Låt oss frigöra tid åt dig och din familj. Tillsammans går vi igenom vilka önskemål ni har, vad vi skall avlasta med och hur ofta.

eller ring till: 033 – 12 93 13

  • Nöjd kund-garanti
  • Anpassade lösningar
  • Snyggt resultat

VI TAR HAND OM ER HEMSTÄDNING

Att städa hemma är för många ett nödvändigt ont. Varför inte anlita ett proffs på området och få din hemstädning gjord medan du själv gör annat? Utifrån dina behov sätter vi upp ett schema på hur mycket och hur ofta du vill ha städat hemma hos dig. 

HEMSTÄDNING I BORÅS & SJUHÄRAD

Vi tar hand om er hemstädning i Borås, Ulricehamn, Kinna, Skene, Svenljunga, Tranemo med omnejd.

Boka professionell hemstädning

FÖR EN FRÄSCHARE HEMMAKÄNSLA

Ett nystädat och skinande rent hem är förmodligen något som alla vill komma hem till. Problemet är att städning i hemmet upplevs av många som tråkigt, långdraget och tidskrävande, men också som ett nödvändigt ont. Många skjuter gärna upp städningen så länge som möjligt, eller så storstädar de en eller två gånger om året. Istället för att oja er över städningen eller skjuta upp städningen till nästa storhelg, varför inte anlita proffs på området och få er hemstädning gjord medan ni själva gör annat? Ni kan sedan komma hem till ett hem som är nystädat och rent.

Då vi har många års erfarenhet av hemstädning vet vi att ett hem inte är det andra likt, därför anpassar vi oss efter det hem vi städar i. På så sätt uppnår vi det bästa resultatet, som både ni och vi är nöjda med.

Likt med alla våra tjänster, är hemstädning något som vi utför professionellt och noggrant.

Vi utför hemstädning i Borås och hela Sjuhärad med omnejd, tveka inte att kontakta oss för hemstädning redan idag. När ni anlitar oss för hemstädning finns det möjlighet för er att nyttja rutavdraget. Vi drar av rutavdraget direkt på fakturan.

FRÅGOR & SVAR
Om du har andra frågor är du varmt välkommen att kontakta oss
KONTAKTA OSS
KUNDTJÄNST

Växeln är öppen mån – fre 8:00 – 16:00, lunchstängt 12:00 – 12:30.

Vi ser fram emot att få hjälpa er med en lättsammare vardag.

ARBETA HOS OSS

Har du det som krävs för att vara en av oss? Då är du välkommen att skicka in din intresseanmälan till e-post: info@dammrattan.se.