Golvvård

Med rätt hjälpmedel och kompetens blir gamla golv som nya. Vi har erfarenhet av de flesta golvmaterial och kan hjälpa er att få ett slitet och smutsigt golv att bli fräscht igen.

Bland det första som man lägger märke till när man kommer in i en ny lokal eller fastighet är golvet. Det är samtidigt det utrymmet som får mest slitage och stor del av smutsen som hamnar där. Ett golv kommer med tiden inte bara ändra färg på grund av solljus, utan också bli nött och få flertalet intryckningsmärken överallt där människor rör sig. Just därför är golvvård enormt viktigt för en fräsch lokal. Dammråttan har stor förståelse och kunskap om att golv av olika material behöver sin specifika typ av vård. Golvvård läggs med fördel in i ert företagsabonnemang om ni är ett företag.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt
010-264 34 00 Maila oss

Så här skräddarsyr vi ett erbjudande

Behov

I ett förutsättningslöst samtal eller
möte går vi igenom era behov
och vi kompletterar med
förslag utifrån vår erfarenhet och expertis

Erbjudande

Vi offererar ett erbjudande utifrån vad vi kommit överens om och skapar en bekymmersfri tillvaro för er, oavsett om det handlar om ett hem eller ett företag, där ni får tid över till annat

Utvärdering

Vi utvärderar vårt arbete för att säkerställa att ni är nöjda och gör eventuella justeringar i er städning för att fortsätta att ge er en ren och fräsch tillvaro

RUT-avdrag för Dammråttans tjänster

Som privatkund till Dammråttan så har du möjlighet att nyttja RUT och ROT-avdrag för våra tjänster. Att använda RUT-avdraget är enkelt och innebär att du betalar 50% av arbetskostnaden. I våra kostnadsförslag och fakturor till dig som privatperson är priset alltid efter RUT-avdrag (och om du nyttjat hela ditt RUT-avdrag så meddela oss bara så får du en faktura utan RUT-avdrag). Använder du ROT på de tjänster som vi erbjuder med den möjligheten är det istället 30% i avdrag på arbetskostnaden.

Riksdagen har beslutat att taket för rotavdrag höjs från och med 1 juli 2024, till 75 000kr per år. Avdragen separeras också så du kan få 75 000 kr i både rot- och rutavdrag om du har tillräckligt mycket skatt att räkna av reduktionen mot, totalt 150 000kr. Höjningen gäller hela året ut.