Trädgårdstjänster

Vill du ha en grönskande trädgård, en välklippt gräsmatta, en nyklippt häck eller en rensad rabatt utan att lägga ner en massa tid och energi? Låt oss på Dammråttan hjälpa dig med dina trädgårdsbestyr, så att du kan ägna dig åt att njuta av att spendera tid i en välskött trädgård.

Har hela kvarterets löv hamnat i din trädgård? Bara lugn, vi på Dammråttan hjälper dig att kratta upp dem! Har ogräs tagit över dina rabatter? Ingen fara, vi hjälper dig att rensa bort de ovälkomna gästerna så att dina blommor kan växa fritt igen!

På Dammråttan är vi väl medvetna om att behoven i trädgården förändras i takt med årstiderna och erbjuder därför olika typer av tjänster och abonnemang utifrån vad du och din trädgård behöver. Kontakta oss för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa just dig. 

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt
010-264 34 00 Maila oss

Så här skräddarsyr vi ett erbjudande

Behov

I ett förutsättningslöst samtal eller
möte går vi igenom era behov
och vi kompletterar med
förslag utifrån vår erfarenhet och expertis

Erbjudande

Vi offererar ett erbjudande utifrån vad vi kommit överens om och skapar en bekymmersfri tillvaro för er, oavsett om det handlar om ett hem eller ett företag, där ni får tid över till annat

Utvärdering

Vi utvärderar vårt arbete för att säkerställa att ni är nöjda och gör eventuella justeringar i er städning för att fortsätta att ge er en ren och fräsch tillvaro

RUT-avdrag för Dammråttans tjänster

Som privatkund till Dammråttan så har du möjlighet att nyttja RUT-avdrag för våra tjänster. Att använda RUT-avdraget är enkelt och innebär att du betalar 50% av arbetskostnaden för trädgårdstjänster. I våra kostnadsförslag och fakturor till dig som privatperson är priset alltid efter RUT-avdrag (och om du nyttjat hela ditt RUT-avdrag så meddela oss bara så får du en faktura utan RUT-avdrag).

Från den 1 januari 2021 utökades maxtaket från 50 000 kronor till 75 000 kronor per person och år. RUT-avdraget kan användas till hushållstjänster såsom städning, fönsterputs, trädgårdstjänster, flytthjälp m.m. I princip alla våra tjänster är avdragsgilla så läs mer på vår hemsida om vilka tjänster du kan nyttja.