Byggstädning

Har du nya eller renoverade lokaler? Har du ett nybyggt hus eller renoverat? En byggstädning innebär helt enkelt att vi tar bort allt som hantverkarna lämnat efter sig. Vi har stora resurser att sätta in om du behöver stora insatser på kort tid.

Att bygga nytt eller renovera kan vara både spännande och utvecklande, men utmaningen är att varje nybyggnation och renovering lämnar en hel del skräp och damm efter sig. Istället för att brottas med byggstädningen själv, varför inte ta hjälp av oss på Dammråttan? Vi städar bort allt byggdamm och annan smuts så att hus eller lokalerna blir fräscha och rena.

Oavsett det handlar om nybyggda hus eller om ni bara vill städa efter renovering, erbjuder vi byggstädning som utförs snabbt. Vi har stora resurser att sätta in om ni behöver stora insatser på kort tid. Vi har lång erfarenhet av byggstädning och vet därför hur och vad som behövs för att göra byggstädningen effektiv och snabb, utan några bekymmer. Vi städar så att ni kan fokusera på annat.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt
010-264 34 00 Maila oss

Så här skräddarsyr vi ett erbjudande

Behov

I ett förutsättningslöst samtal eller
möte går vi igenom era behov
och vi kompletterar med
förslag utifrån vår erfarenhet och expertis

Erbjudande

Vi offererar ett erbjudande utifrån vad vi kommit överens om och skapar en bekymmersfri tillvaro för er, oavsett om det handlar om ett hem eller ett företag, där ni får tid över till annat

Utvärdering

Vi utvärderar vårt arbete för att säkerställa att ni är nöjda och gör eventuella justeringar i er städning för att fortsätta att ge er en ren och fräsch tillvaro

RUT-avdrag för Dammråttans tjänster

Som privatkund till Dammråttan så har du möjlighet att nyttja RUT och ROT-avdrag för våra tjänster. Att använda RUT-avdraget är enkelt och innebär att du betalar 50% av arbetskostnaden. I våra kostnadsförslag och fakturor till dig som privatperson är priset alltid efter RUT-avdrag (och om du nyttjat hela ditt RUT-avdrag så meddela oss bara så får du en faktura utan RUT-avdrag). Använder du ROT på de tjänster som vi erbjuder med den möjligheten är det istället 30% i avdrag på arbetskostnaden.

Riksdagen har beslutat att taket för rotavdrag höjs från och med 1 juli 2024, till 75 000kr per år. Avdragen separeras också så du kan få 75 000 kr i både rot- och rutavdrag om du har tillräckligt mycket skatt att räkna av reduktionen mot, totalt 150 000kr. Höjningen gäller hela året ut.