Desinficering

Behovet av rena, desinficerade ytor är alltid viktigt, men kanske speciellt i allmänna ytor där det vistas många människor. På Dammråttan har vi kunskapen och lösningarna som minskar risken för smittspridning i olika miljöer från skolmiljöer och hotell till arbetsplatser och omklädningsrum.

Med vår metod kan era lokaler desinficeras snabbt och effektivt, i vanliga fall tar det bara några timmar. Metoden är säker, miljövänlig och fungerar på såväl mjuka som hårda ytor. Här är en lösning som rengör och desinficerar, tangentbord, handtag, lysknappar, kaffemaskiner, ja i stort sett alla ytor som är både personliga och gemensamma i vår arbetsmiljö.

Med vår utbildade personal och beprövade metod skapar vi ett resultat som är effektivt mot virus, t.ex. coronaviruset (covid-19), multiresistenta bakterier, sporer, mögel och biofilm.

På Dammråttan kan vi, med vår metod, framgångsrikt bidra till rena desinficerade miljöer på t.ex. kontor, gym, skolor, hotell, äldreboenden, restauranger, bussar, tåg, taxi samt lager.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt
010-264 34 00 Maila oss

Vår metod är:

Så här skräddarsyr vi ett erbjudande

Behov

I ett förutsättningslöst samtal eller
möte går vi igenom era behov
och vi kompletterar med
förslag utifrån vår erfarenhet och expertis

Erbjudande

Vi offererar ett erbjudande utifrån vad vi kommit överens om och skapar en bekymmersfri tillvaro för er, oavsett om det handlar om ett hem eller ett företag, där ni får tid över till annat

Utvärdering

Vi utvärderar vårt arbete för att säkerställa att ni är nöjda och gör eventuella justeringar i er städning för att fortsätta att ge er en ren och fräsch tillvaro