033 - 12 93 13 Mån - Fre 08:00 - 16:00 Info@dammrattan.se
Öppettider mån-fre 8-16
Snabbt svar
Kvalité
Kontakta oss!

FÖRETAGSSTÄDNING - KONTORSSTÄDNING

Inga företag är det andra likt och tillsammans hittar vi den ultimata lösningen för er. Vi går igenom era behov och skräddarsyr en lösning. Enmansbolag eller 200 anställda – inga kontor är för små eller för stora för oss. Vi har skapat ett helhetskoncept för att våra företag ska kunna släppa tanken på städning. Vi berättar gärna mer vid ett besök.

eller ring till: 033 – 12 93 13

  • Nöjd kund-garanti
  • Anpassade lösningar
  • Snyggt resultat
Företagsstäd Borås Dammråttan

VI TAR HAND OM ER FÖRETAGSSTÄDNING

FÖRETAGSSTÄDNING I BORÅS & SJUHÄRAD

Vi tar hand om er företagsstädning i Borås, Ulricehamn, Kinna, Skene, Svenljunga, Tranemo med omnejd.

Företagsstädning Borås Dammråttan
Boka professionell FÖRETAGSSTÄDNING

FLÄCKFRITT FÖRETAG MED KONTORSSTÄDNING

Kontorsstädning är något som bör utföras för att hålla rent och snyggt på företaget. Att det hålls rent och snyggt på företaget är viktigt både för de som arbetar på företaget, och för företagets ansikte utåt. Att presentera ett smutsigt och dammfyllt företag lockar inga nya partners eller investerare, och inte gör det era medarbetare något gladare. Problemet är att kontorsstädning för ett företag och dess medarbetare kan vara ett stort projekt som det varken finns tid, lust eller arbetskraft att utföra. Känner ni igen er i denna beskrivningen? Då bör ni kontakta oss för hjälp med företagsstädning.  Vi ser till att ert företag är fritt från smuts och damm och presentabelt för investerare så väl som för medarbetare.

Vi hjälper idag företag i alla olika branscher. Stora företag som små företag. Vi skräddarsyr en lösning som passar just ert företag och dess lokaler.

För att vi ska kunna kontrollera vår kvalité hos våra företagskunder har vi i ett företagskoncept. Våra kollegor utför egenkontroller och skattar sitt arbete. Våra coacher kommer ut med jämna mellanrum och gör sina kvalitetskontroller. Då är ni hjärtligt välkomna att vara med om ni önskar. Därefter stämmer vi av tillsammans så att vi uppfyller era förväntningar på vårt arbete. Vårt företagskoncept gör att kvalitén alltid upprätthålls.

Vi utför företagsstädning i Borås och hela Sjuhärad med omnejd, tveka inte att kontakta oss om ett första besök för företagsstädning redan idag.

FRÅGOR & SVAR
Om du har andra frågor är du varmt välkommen att kontakta oss
KONTAKTA OSS
KUNDTJÄNST

Växeln är öppen mån – fre 8:00 – 16:00, lunchstängt 12:00 – 12:30.

Vi ser fram emot att få hjälpa er med en lättsammare vardag.

ARBETA HOS OSS

Har du det som krävs för att vara en av oss? Då är du välkommen att skicka in din intresseanmälan till e-post: info@dammrattan.se.