033 - 12 93 13 Mån - Fre 08:00 - 16:00 Info@dammrattan.se
Öppettider mån-fre 8-16
Snabbt svar
Kvalité
Kontakta oss!

OM DAMMRÅTTAN

Vi startade Dammråttan år 2000 och har nu blivit femtio glada ”dammråttor” – allihopa fullblodsproffs med ett lika högt servicetänkande. Vi förstår att våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi satsar därför mycket på interna utbildningar såsom städ- och materialkunskap. Vi arbetar också mycket med teamkänsla och kommunikation. Vi är väldigt stolta över våra professionella medarbetare!

Dammråttorna

Det som kännetecknar en ”Dammråtta” är i första hand de röda kläderna, det goda morgonhumöret och nogrannhet i alla lägen. Nedanför ser du vårt glada gäng. Vi på Dammråttan utbildas internt för att kunna göra vårt arbete på bästa sätt. 

Våra utbildningar gör att medarbetaren känner sig trygg i att kunna sitt arbete och får kunskap om hur vi hjälper till att förbättra och effektivisera våra tjänster på bästa sätt. Vår tjänst ska genomsyras av proffsighet och serviceanda!

Mer om oss

Vi är medlemmar i arbetsgivarorganisationen Almega och har kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund. Vi tillsammans med medarbetarna, fackklubben och skyddsombuden ser till att vi har den bästa arbetsmiljön.

Miljö

Vi vill värna om vår miljö! Vi använder idag miljömärkta produkter till i stort sett alla slags städ. Resterande medel byter vi ut i takt med att ersättningsprodukter kommer ut på marknaden. Vi strävar efter att alla våra kunder ska källsortera sina sopor för maximal återvinning. Vi bistår givetvis med råd och tips om hur man ska gå tillväga samt har bra kontakter med företag inom detta område.

Garanti

För att vi skall känna oss säkra på att kundrelationen alltid är så bra som den kan vara har vi en bra kommunikation med våra kunder. Vi lämnar naturligtvis alltid garanti på att allt är korrekt utfört enligt vad vi kommit överens om, oavsett om du har hemstäd eller om vi städar på ert företag, utför flyttstäd, byggstäd eller annat.

Arbetsmiljö

Vi är medlemmar i arbetsgivarorganisationen Almega och har kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund. Vi tillsammans med medarbetarna, fackklubben och skyddsombuden ser till att vi har den bästa arbetsmiljön.

Säkerhet

Eventuella nycklar och koder förvaras tryggt och säkert inlåst i ett säkerhetsklassat skåp. Du känner alltid igen våra medarbetare på de röda kläderna. Vi är medlemmar i Almega samt att vi har ett avtal med fastighetsanställdas förbund. Samtliga Dammråttor kan uppvisa ID06. ID06 är branchens sätt att säkert kunna identifiera medarbetare så hög säkerhet uppnås.

Försäkrade

Vi är försäkrade om något oförutsett skulle inträffa, som om kristallvasen eller datorn skulle ramla i golvet. Vår personal är naturligtvis också försäkrade.

Sekretess

Sekretess är en självklarhet för oss! Alla anställda arbetar under sekretessavtal.

Nyheter

DAMMRÅTTAN STÄRKER SIN NÄRVARO I SJUHÄRADSOMRÅDET OCH TAR ÖVER RUT & CO:S VERKSAMHET

Dammråttan, med 20 års erfarenhet från privat- och företagsstäd tar över Rut & Co: s verksamhet och stärker därmed sin närvaro i Ulricehamn med omnejd. Rut & Co:s kunder kommer genom övertagandet att få ta del av Dammråttans breda tjänsteutbud.

Några av våra företagskunder
Åhaga Logotyp
Cellbes logotyp
Halens logotyp
Jensen Sweden AB logotyp
Svenska Textilfilter logotyp
Wästbygg logotyp
Vianor logotyp
Kimmos Måleri logotyp
I KONCERNEN HITTAR DU ÄVEN STORMTRIVS

STORMTRIVS
JÖNKÖPING
FOGDEGATAN 1A
554 54 JÖNKÖPING
TELEFON: 036-36 90 40
INFO@STORMTRIVS.SE
WWW.STORMTRIVS.SE

STORMTRIVS
HEMTJÄNST JÖNKÖPING
FORTUNAGATAN 45
553 23 JÖNKÖPING
TELEFON: 036-36 90 49
INFOHEMTJANST@STORMTRIVS.SE
WWW.STORMTRIVS.SE

STORMTRIVS
LINKÖPING
KASERNGATAN 29
582 28 LINKÖPING
TELEFON: 013-465 50 50
INFOLINKOPING@STORMTRIVS.SE
WWW.STORMTRIVS.SE

GDPR

Hur vi hanterar dina personuppgifter

Vi ska vara ansvarsfulla i vår hantering av personuppgifter, oavsett om det gäller anställda, kunder, leverantörer eller andra samarbetspartners. Frågor som på olika sätt berör behandling av personuppgifter finns i alla delar av vår verksamhet.

Uppgifterna ska behandlas på ett lagligt, korrekt och öppet sätt i förhållande till den registrerade. Vi ska vara transparanta om vilka uppgifter vi hanterar och se till att de personer som på olika sätt finns registrerade hos oss kan göra sina rättigheter gällande på ett effektivt sätt.

Insamling av personuppgifter får endast ske för särskilda, uttryckligt angivna, och berättigade ändamål och vi ska bara samla in uppgifter som behövs för detta ändamål. Vi arbetar aktivt med att begränsa lagringen genom att gallra i enlighet med vår gallringspolicy och när det är lämpligt genom automatisk gallring. Vi ska med rimliga åtgärder se till att uppgifterna är korrekta.

För att kunna säkerställa och visa att vi lever upp till lagstiftningens krav ska vi samla all dokumentation avseende vårt dataskyddsarbete på samma ställe: i verktyget Qnister GDPR.

Dammråttan har gjort en intresseavvägning att spara kundprofiler i tre år efter att kundförhållandet har tagit slut.

KONTAKTA OSS
KUNDTJÄNST

Växeln är öppen mån – fre 8:00 – 16:00, lunchstängt 12:00 – 12:30.

Vi ser fram emot att få hjälpa er med en lättsammare vardag.

ARBETA HOS OSS

Har du det som krävs för att vara en av oss? Då är du välkommen att skicka in din intresseanmälan till e-post: info@dammrattan.se.