Terrass och altantvätt

Oavsett om våren och sommaren är på väg, eller om det snart är dags att stoppa undan utemöblerna, kan vi ge dig tid över till annat genom att fräscha upp dina möbler och uteplats med en terrass eller altantvätt inför en ny säsong eller vintervila.

Vi på Dammråttan använder effektiva och skonsamma maskiner speciellt anpassade efter terrasser eller altandäck som i kombination med miljövänliga rengöringsmedel ger ett fantastiskt resultat. Kontakta oss för att boka in en terrass eller altantvätt redan idag!

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt
010-264 34 00 Maila oss

Så här skräddarsyr vi ett erbjudande

Behov

I ett förutsättningslöst samtal eller
möte går vi igenom era behov
och vi kompletterar med
förslag utifrån vår erfarenhet och expertis

Erbjudande

Vi offererar ett erbjudande utifrån vad vi kommit överens om och skapar en bekymmersfri tillvaro för er, oavsett om det handlar om ett hem eller ett företag, där ni får tid över till annat

Utvärdering

Vi utvärderar vårt arbete för att säkerställa att ni är nöjda och gör eventuella justeringar i er städning för att fortsätta att ge er en ren och fräsch tillvaro

RUT- och ROT-avdrag för våra tjänster

Som privatkund till Dammråttan så har du möjlighet att nyttja ROT-avdrag för vissa av våra tjänster. Att använda ROT-avdraget är enkelt och innebär ett avdrag på 30% av arbetskostnaden för terrass och altantvätt. I våra kostnadsförslag och fakturor till dig som privatperson är priset alltid efter ROT-avdrag (och om du nyttjat hela ditt ROT-avdrag så meddela oss bara så får du en faktura utan ROT-avdrag).

ROT-avdraget används för reparation och underhåll, till exempel fasadtvätt och takbehandling eller terrass och altantvätt. RUT-avdraget kan användas till hushållstjänster såsom städning, fönsterputs, trädgårdstjänster, flytthjälp m.m. Från den 1 januari 2021 utökades maxtaket för ROT- och RUT-avdrag från 50 000 kronor till 75 000 kronor per person och år. 

I princip alla våra tjänster är avdragsgilla så läs mer på vår hemsida om vilka tjänster du kan nyttja.