033 - 12 93 13 Mån - Fre 08:00 - 16:00 Info@dammrattan.se
Öppettider mån-fre 8-16
Snabbt svar
Kvalité
Kontakta oss!

FLYTTSTÄDNING

Alla som någon gång har flyttat vet hur mycket arbete det medför, därför kan det vara skönt att någon annan tar hand om själva flyttstädningen. Flytta ut era saker och lämna över resten till oss. Vi lämnar självklart garantier på utfört arbete.

eller ring till: 033 – 12 93 13

  • Nöjd kund-garanti
  • Anpassade lösningar
  • Snyggt resultat
Flyttstädning Dammråttan

VI TAR HAND OM DIN FLYTTSTÄDNING

Att flytta kan vara påfrestande både fysiskt och mentalt – Man behöver packa, bära och se till att man får med allting till sin nya bostad. Spara din tid och energi genom att låta Dammråttan istället ta hand om din flyttstädning!

FLYTTSTÄDNING I BORÅS & SJUHÄRAD

Vi tar hand om er flyttstädning i Borås, Ulricehamn, Kinna, Skene, Svenljunga, Tranemo med omnejd.

Flyttstäd Dammråttan
Boka professionell flyttstädning

FLYTTA UTAN BEKYMMER

Vi kan flyttstädning och vad som krävs för att den ska bli godkänd på en besiktning, så istället för att ni behöver oroa er ifall det är tillräckligt rent tar vi hand om hela flyttstädningen. När ni lämnar över flyttstädningen till oss är städningen i trygga händer och ni kan fokusera på själva flytten.

Likt med alla våra tjänster, är flyttstädning något som våra medarbetare utför professionellt och noggrant. Vi lämnar alltid en garanti på våra flyttstädningar. 

När ni anlitar oss för flyttstädning finns det möjlighet för er att nyttja rutavdraget. Vi drar av rutavdraget direkt på fakturan.

FRÅGOR & SVAR
Om du har andra frågor är du varmt välkommen att kontakta oss
KONTAKTA OSS
KUNDTJÄNST

Växeln är öppen mån – fre 8:00 – 16:00, lunchstängt 12:00 – 12:30.

Vi ser fram emot att få hjälpa er med en lättsammare vardag.

ARBETA HOS OSS

Har du det som krävs för att vara en av oss? Då är du välkommen att skicka in din intresseanmälan till e-post: info@dammrattan.se.