Förvärv Ulricehamn

Dammråttan stärker sin närvaro i sjuhäradsområdet och tar över Rut & Co:s verksamhet

AnnaKarin-Ivarsson

(Borås, 5 maj 2020) Dammråttan, med 20 års erfarenhet från privat- och företagsstäd tar över Rut & Co: s verksamhet och stärker därmed sin närvaro i Ulricehamn med omnejd. Rut & Co:s kunder kommer genom övertagandet att få ta del av Dammråttans breda tjänsteutbud.

Dammråttan utgår från Borås men har kunder i hela Sjuhäradsområdet, såväl privat- som företagskunder. Genom övertagandet av Rut & Co:s verksamhet så ökar Dammråttans medarbetare i Ulricehamn till tiotalet medarbetare. Totalt har Dammråttan närmare sjuttio medarbetare som är verksamma i regionen.

”Genom Rut & Co får vi en ännu tydligare närvaro i Ulricehamnområdet och vi ser fram emot vidareutveckla Rut & Co:s verksamhet tillsammans med bolagets medarbetare. Deras branschkunnande i kombination med kännedom om den lokala marknaden kommer att bidra positivt till Dammråttans verksamhet. Vår ambition är att fortsätta att växa och utvecklas i Ulricehamn såväl som i hela Sjuhäradsområdet”, kommenterar Anna-Karin Fridén, VD Dammråttan.

Dammråttan har under sina 20 år på marknaden byggt upp en gedigen kundbas av såväl privat- som företagskunder. Genom Rut & Co så kommer Dammråttan att leverera tjänster till ytterligare ett fyrtiofemtal kunder. Dammråttans ambition är att utveckla relationen med dessa kunder genom att erbjuda ett bredare tjänsteutbud och därigenom skapa en än mer positiv kundupplevelse.

”Rut & Co har under den tid de verkat i Ulricehamn byggt upp en stabil kundbas, och vi på Dammråttan ser fram emot att fortsätta att arbeta och utvecklas tillsammans med dessa kunder. Vi har under åren byggt upp ett gediget kunnande om vad såväl företags- som privatkunder efterfrågar för tjänster och jag ser fram emot att erbjuda Rut & Co:s kunder detta”, avslutar Anna-Karin.

”Det har varit en fantastisk tid att bygga upp och jobba med Rut & Co, men nu känns tiden rätt att låta Dammråttan ta över. Att de dessutom har drivit verksamhet i Ulricehamn de sista 12 åren gör att detta känns väldigt bra”, säger Jimmy Källvik, ägare till Rut & Co.

Kontakt

Anna-Karin Fridén
VD Dammråttan
annakarin.friden@dammrattan.se
0704–96 69 13

Fler nyheter

Förnyad auktorisation logor

Förnyad Auktorisation

Dammråttan får förnyad auktorisation som Auktoriserat Serviceföretag (Borås, 1 november 2022) Dammråttan är glada att kunna berätta att vår auktorisation som Auktoriserat Serviceföretag från Almega

Läs mer >
anställd

Förvärv Ulricehamn

Dammråttan stärker sin närvaro i sjuhäradsområdet och tar över Rut & Co:s verksamhet (Borås, 5 maj 2020) Dammråttan, med 20 års erfarenhet från privat- och

Läs mer >

Covid19

Hej alla våra kunder! Vi på Dammråttans gör allt vi kan för att du som kund ska känna dig trygg med oss som leverantör.Våra kunders

Läs mer >