Dammråttan förvärvar Ren känsla och stärker sin närvaro i Borås med omnejd

(Borås, 1 juni 2023) Dammråttan, med drygt 20 års erfarenhet av privat- och företagsstäd och service tar över Ren Känslas verksamhet och stärker därmed sin position i Borås ytterligare. Genom förvärvet får Ren Känslas kunder tillgång till Dammråttans breda tjänsteutbud.

Anna Karin Fridén, vd för Dammråttan

Dammråttan startades i Borås, men har omkring 500 kunder i hela Västra Götaland och erbjuder tjänster inom städ och service till både privatpersoner och företag. Genom förvärvet av Ren Känsla ökar Dammråttan sitt medarbetarantal i Borås, Alingsås och Tranemo och stärker sin position på dessa orter ytterligare.

”Förvärvet av Ren Känsla har genom hela processen känts som en perfekt matchning, vi har liknande värderingar där vi sätter kunderna i centrum och håller en hög professionell servicenivå och genomgående kvalitet i allt vi gör. Det känns jätteroligt att vi nu växer, får en bredare kundbas och blir ännu fler medarbetare. Vi har ett driv och en ambition att fortsätta utveckla verksamheten genom att växa ytterligare”, säger Anna Karin Fridén, VD för Dammråttan.

Dammråttan har en tydlig riktning där man satsar på att vara den självklara partnern för såväl företag som privatpersoner när det kommer till städ- och servicetjänster. Förvärvet av Ren Känsla innebär att man kommer att leverera tjänster till ytterligare ett 120-tal kunder, både företag och privatpersoner. Dessa kunder kommer nu att få tillgång till ett bredare tjänsteutbud som finns hos Dammråttan.

”Hos oss finns både erfarenhet och kunskap som gör att vi ser fram emot att fortsätta arbeta och utvecklas tillsammans med den kundbas som Ren Känsla har byggt upp under sina tio år i branschen”, säger Anna Karin Fridén.

”Vi har lagt ner väldigt mycket arbete under de här åren och det har varit fantastisk att bygga upp verksamheten, men nu känns det rätt i tiden att låta Dammråttan ta över. Att de dessutom är vana vid att arbeta på samma orter som vi gör att detta känns jättebra, vi är trygga med att de kommer att ta hand om våra kunder på bästa sätt framöver”, säger Anna Andersson, en av grundarna och ägarna av Ren Känsla.

Kontakt:
Anna-Karin Fridén
VD Dammråttan
annakarin.friden@dammrattan.se
0704–96 69 13

Fler nyheter

Förnyad auktorisation logor

Förnyad Auktorisation

Dammråttan får förnyad auktorisation som Auktoriserat Serviceföretag (Borås, 1 november 2022) Dammråttan är glada att kunna berätta att vår auktorisation som Auktoriserat Serviceföretag från Almega

Läs mer >
anställd

Förvärv Ulricehamn

Dammråttan stärker sin närvaro i sjuhäradsområdet och tar över Rut & Co:s verksamhet (Borås, 5 maj 2020) Dammråttan, med 20 års erfarenhet från privat- och

Läs mer >

Covid19

Hej alla våra kunder! Vi på Dammråttans gör allt vi kan för att du som kund ska känna dig trygg med oss som leverantör.Våra kunders

Läs mer >