Flyttstädning

Alla som någon gång flyttat vet hur mycket arbete det är. Låt oss ta hand om er flyttstädning så kan ni fokusera på att komma iordning i ert nya hem.

Vi på Dammråttan kan flyttstädning och vet vad som krävs för en godkänd besiktning. Istället för att ni skall behöva fundera över det är tillräckligt städat så kan ni lämna hela flyttstädningen till oss och istället fokusera på er flytt. Behöver ni hjälp med att köra några saker till en återvinningscentral som rensats ut så kan vi hjälpa till med det också. Och självklart lämnar vi en garanti på våra flyttstädningar.

När ni anlitar oss för flyttstädning finns det möjlighet för er att nyttja rutavdraget.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt
010-264 34 00 Maila oss

Så här skräddarsyr vi ett erbjudande

Behov

I ett förutsättningslöst samtal eller
möte går vi igenom era behov
och vi kompletterar med
förslag utifrån vår erfarenhet och expertis

Erbjudande

Vi offererar ett erbjudande utifrån vad vi kommit överens om och skapar en bekymmersfri tillvaro för er, oavsett om det handlar om ett hem eller ett företag, där ni får tid över till annat

Utvärdering

Vi utvärderar vårt arbete för att säkerställa att ni är nöjda och gör eventuella justeringar i er städning för att fortsätta att ge er en ren och fräsch tillvaro

RUT-avdrag för Dammråttans tjänster

Som privatkund till Dammråttan så har du möjlighet att nyttja RUT-avdrag för våra tjänster. Att använda RUT-avdraget är enkelt och innebär att du betalar 50% av arbetskostnaden. I våra kostnadsförslag och fakturor till dig som privatperson är priset alltid efter RUT-avdrag (och om du nyttjat hela ditt RUT-avdrag så meddela oss bara så får du en faktura utan RUT-avdrag).

Från den 1 januari 2021 utökades maxtaket från 50 000 kronor till 75 000 kronor per person och år. RUT-avdraget kan användas till hushållstjänster såsom städning, fönsterputs, trädgårdstjänster, flytthjälp m.m. I princip alla våra tjänster är avdragsgilla så läs mer på vår hemsida om vilka tjänster du kan nyttja.