033 - 12 93 13 Mån - Fre 08:00 - 16:00 Info@dammrattan.se
Öppettider mån-fre 8-16
Snabbt svar
Kvalité
Kontakta oss!

Rena ytor minskar risken för smittspridning

Behovet av rena, desinficerade ytor har aldrig varit större än nu. På Dammråttan har vi kunskapen och lösningarna som minskar risken för smittspridning i olika miljöer från skolmiljöer och hotell till arbetsplatser och omklädningsrum.

eller ring till: 033 – 12 93 13

  • Nöjd kund-garanti
  • Anpassade lösningar
  • Snyggt resultat

En effektiv och beprövad metod

Med vår metod kan era lokaler desinficeras snabbt och effektivt, i vanliga fall tar det bara några timmar. Metoden är säker, miljövänlig och fungerar på såväl mjuka som hårda ytor. Här är en lösning som rengör och desinficerar, tangentbord, handtag, lysknappar, kaffemaskiner, ja i stort sett alla ytor som är både personliga och gemensamma i vår arbetsmiljö.

Med vår utbildade personal och beprövade metod skapar vi ett resultat som är effektivt mot virus, t.ex. coronaviruset (covid-19), multiresistenta bakterier, sporer, mögel och biofilm.

Exempel på miljöer där det gör nytta

På Dammråttan kan vi, med vår metod, fram-gångsrikt bidra till rena desinficerade miljöer på t.ex. kontor, gym, skolor, hotell, äldreboen-den, restauranger, bussar, tåg, taxi samt lager.

Vår metod är;

Enkel – Det medel vi använder reagerar direkt med mikrofibrerna som elimineras snabbt och effektivt. Den relativt korta kontakttiden gör arbetet enkelt.

Säker – Vårt desinfektionsmedel är skonsamt för människor. Medlet bryts ned omedelbart och efterlämnar inga farliga eller giftiga ämnen.

Effektiv – Metoden har bevisad desinficeringseffekt och är utvärderad under flera år

Boka professionell desinficering
FRÅGOR & SVAR
Om du har andra frågor är du varmt välkommen att kontakta oss
KONTAKTA OSS
KUNDTJÄNST

Växeln är öppen mån – fre 8:00 – 16:00, lunchstängt 12:00 – 12:30.

Vi ser fram emot att få hjälpa er med en lättsammare vardag.

ARBETA HOS OSS

Har du det som krävs för att vara en av oss? Då är du välkommen att skicka in din intresseanmälan till e-post: info@dammrattan.se.