Covid19

Hej alla våra kunder!

Vi på Dammråttans gör allt vi kan för att du som kund ska känna dig trygg med oss som leverantör.
Våra kunders och medarbetares säkerhet är vår högsta prioritet och vi har sedan utbrottet av covid19 noga följt händelseutvecklingen.

Så här arbetar vi:

 • Dammråttan har sammansatt en arbetsgrupp enligt gällande rutin och gruppens prioritet är att följa kommunikationen från myndigheter och efter den fatta beslut i syfte att skapa en trygg leverans för våra kunder och en trygg arbetsplats för våra medarbetare.
 • Arbetsgruppen har en nära och tät dialog med berörda myndigheter och arbetsmarknadens parter och vidtar alla nödvändiga åtgärder i enlighet med deras rekommendationer.
 • För frågor ber vi dig i första hand att kontakta oss på 010-264 34 00 eller info@dammrattan.se, se även kontaktuppgifter nedan.

Att vara kund hos oss på Dammråttan

Vi fortsätter att utföra städningar, men har vidtagit åtgärder med anledning av rådande situation. Vi har sedan lång tid tillbaka tydliga rutiner för att förebygga och förhindra smitta.
Det har alltid varit av största vikt att säkerställa en säker arbetsmiljö för våra medarbetare och en säker leverans för våra kunder. Det vi prioriterar extra nu är också:

 • Vi säkerställer att våra medarbetare följer våra befintliga hygienrutiner och använder de skydd som finns för att hindra smittspridning.
 • Vi säkerställer att våra medarbetare är friska när de är på jobbet och att de är hemma om de är sjuka.
 • Vi prioriterar alla kontaktytor hos er såsom ljusknappar, dörrhandtag och ledstänger mm.
 • Vi ber samtliga företagskunder att följa folkhälsomyndigheten råd och att ni tänker på att informera oss om det är något vi behöver veta kring era restriktioner eller händelser som kan påverka oss i dessa Coronatider. Tillsammans kan vi hitta lösningar för att vi ska kunna hjälpa er och samtidigt ha en trygg arbetsplats. Ring oss vid minsta fråga så hittar vi lösningar.
 • Vi ber samtliga våra privatkunder att höra av er till oss om ni är hemma sjuka eller för vård av barn så vi inte städar hos er när ni är hemma. Ring oss så hittar lösningar på hur vi kan underlätta för er och städa när möjlighet finns.
 • Vi har sedan tidigare erfarenhet av att hjälpa kunder att förhindra smittspridning och tar in produkter för att kunna på smidigaste sätt hjälpa ert företag. Ring oss om ni har frågor så hjälper vi er.
 • Vi arbetar nu med att utbilda flera medarbetare att för att kunna erbjuda denna tjänst till fler.
 • Vi uppmanar alla kunder att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förhindra smitta.

Klicka här för att komma till Folkhälsomyndighetens hemsida. 

Med vänliga hälsningar,
AnnaKarin Fridén
VD, Dammråttan i Borås AB

Fler nyheter

Förnyad auktorisation logor

Förnyad Auktorisation

Dammråttan får förnyad auktorisation som Auktoriserat Serviceföretag (Borås, 1 november 2022) Dammråttan är glada att kunna berätta att vår auktorisation som Auktoriserat Serviceföretag från Almega

Läs mer >
anställd

Förvärv Ulricehamn

Dammråttan stärker sin närvaro i sjuhäradsområdet och tar över Rut & Co:s verksamhet (Borås, 5 maj 2020) Dammråttan, med 20 års erfarenhet från privat- och

Läs mer >

Covid19

Hej alla våra kunder! Vi på Dammråttans gör allt vi kan för att du som kund ska känna dig trygg med oss som leverantör.Våra kunders

Läs mer >