Hemstädning

Visst har du bättre saker att lägga din tid på än att städa hemma? Låt oss frigöra tid åt dig och din familj. Tillsammans går vi igenom vilka önskemål ni har, vad vi skall avlasta med och hur ofta.

Vi tar hand om er hemstädning

Att städa hemma är för många ett nödvändigt ont. Varför inte anlita ett proffs på området och få din hemstädning gjord medan du själv gör annat? Utifrån dina behov sätter vi upp ett schema på hur mycket och hur ofta du vill ha städat hemma hos dig. 

Hemstädning i Borås & Sjuhärad

Vi tar hand om er hemstädning i Borås och hela Sjuhärad med omnejd. Förutom huvudkontor i Borås, så har vi även lokalkontor i Ulricehamn, Skene och Svenljunga. Kontakta oss för offert på just er hemstädning!

Exempel på uppdrag inom hemstäd

Familj i villa

Familjen bor på Norrmalm och består av två vuxna och två barn. Den här familjen har
ett hus på ca 120 kvm som vi städar varannan vecka. Vi dammar, dammsuger, torkar golven, rengör köket (luckor, bänkar m.m.) samt badrum och gästtoalett. Vi hjälper även till med att byta sängkläder i alla sängar.

Medelålderspar i stor villa

Bosatta utanför Borås i en villa på ca 200 kvm. Här hjälper vi till med städning en gång i månaden. Vi dammar, tar ut en del mattor, dammsuger golven, soffgrupper m.m. Vi torkar också alla golven, rengör kök samt två stora badrum. Kunden vill även att vi torkar av alla golvlister samt ser över alla dörrar och dörrposter.

Ung man i lägenhet

Man, 25 år, boende i en central tvårumslägenhet i Borås. Han har hjälp av oss en gång

i månaden då vi städar hela lägenheten. Vi plockar i ordning och tar hand om eventuell disk. Vi dammar, dammsuger, torkar golven, rengör köket och badrummet.

Äldre dam i lägenhet

Ensamstående kvinna, 85 år. Var fjärde vecka hjälper vi henne med att dammsuga, torka golv samt rengöra kök och badrum. Hon vill själv ta hand om dammningen. Vi tar också med oss eventuella sopor som hon själv inte orkar bära.

Två vuxna i villa

Par i ett hus på ca 170 kvm i Brämhult. De har städhjälp varje vecka. Vid varje tillfälle
gör vi följande: dammar, dammsuger, torkar golv, rengör kök och rengör ett badrum
och toalett. Varannan gång torkar vi dörrar, dörrposter och golvlister och varannan
gång renbäddar vi sängarna.

Exempel på uppdrag

Kontakta oss

Vi ser fram emot att få hjälpa er med en lättsammare vardag. Vill du boka ett besök eller har frågor är det bara att höra av dig till oss.

Kundtjänst
E-post: info@dammrattan.se
Växel: 033 - 12 93 13
Växeln är öppen mån - fre 8:00 - 16:00, lunchstängt 12:00 - 12:30.

Arbeta hos oss
Har du det som krävs för att vara en av oss? Då är du välkommen att skicka in din intresseanmälan till e-post: arbete@dammrattan.se.

Vi kontaktar dig