Byggstädning

Har du nya eller renoverade lokaler? Har du ett nybyggt hus eller renoverat? En byggstädning innebär helt enkelt att vi tar bort allt som hantverkarna lämnat efter sig. Vi har stora resurser att sätta in om du behöver stora insatser på kort tid.

Vi tar hand om din byggstädning

Ibland framstår städningen som nästintill ohanterbar. Framförallt efter en större renovering eller om en lokal stått outnyttjad under en längre period. Även nybyggda lokaler eller hus kan behöva en större städinsats före inflyttning är möjlig. Vi har stora resurser att sätta in om du behöver stora insatser på kort tid.

Byggstädning i Borås & Sjuhärad

Vi tar hand om er byggstädning i Borås och hela Sjuhärad med omnejd. Förutom huvudkontor i Borås, så har vi även lokalkontor i Ulricehamn, Skene och Svenljunga. Kontakta oss för offert på just er byggstädning!

Kontakta oss

Vi ser fram emot att få hjälpa er med en lättsammare vardag. Vill du boka ett besök eller har frågor är det bara att höra av dig till oss.

Kundtjänst
E-post: info@dammrattan.se
Växel: 033 - 12 93 13
Växeln är öppen mån - fre 8:00 - 16:00, lunchstängt 12:00 - 12:30.

Arbeta hos oss
Har du det som krävs för att vara en av oss? Då är du välkommen att skicka in din intresseanmälan till e-post: arbete@dammrattan.se.

Vi kontaktar dig