Städtjänster

Tjänsterna vi erbjuder är många och vi skräddarsyr lösningar individuellt anpssade efter ditt eller ditt företags behov. Byggstäd, flyttstäd, fönsterputs, golvvård, hemstäd, företagsstäd, trappstäd eller någon annan typ av städhjälp. Oavsett ditt behov ser vi till att hitta en lösning som passar just dig.

Städtjänster

Byggstäd

Har du nya eller renoverade lokaler? Har du ett nybyggt hus eller renoverat? En byggstädning innebär helt enkelt att vi tar bort allt som hantverkarna lämnat efter sig. Vi har stora resurser att sätta in om du behöver stora insatser på kort tid.

Flyttstäd

Alla som någon gång har flyttat vet hur mycket arbete det medför, därför kan det vara skönt att någon annan tar han om städningen. Flytta ut era saker och lämna över resten till oss. Vi lämnar självklart garantier på utfört arbete.

Fönsterputs

Våra fönsterputsare har många års erfarenhet och vi kan fönster. Vi utför fönsterputs hela året. (Dock inte när temperaturen går under -8°).

Golvvård

Gamla golv kan bli som nya med hjälp av skurmaskiner och kunnande. Vi har erfarenhet av de flesta golvmaterial och kan få det gamla golvet att bli som nytt.

Hemstäd / Privatstäd

Visst har du bättre saker att lägga din tid på än att städa hemma? Låt oss frigöra tid åt dig och din familj. Tillsammans går vi igenom vilka önskemål ni har, vad vi skall avlasta med och hur ofta.

Företagsstäd / Kontorsstäd

Inget företag är det andra likt och tillsammans hittar vi den ultimata lösningen för er. Vi går igenom era behov och skräddarsyr en lösning. Enmansföretag eller 200 anställda - inga kontor är för små eller för stora för oss. Vi har skapat ett helhetskoncept för att våra företag helt ska kunna släppa tanken på städning vi berättar gärna mer vid ett besök.

Trappstäd

Vi sköter om de allmänna ytorna i en fastighet. Trappor, vindar, källargångar och tvättstugor. Vi skapar en lösning som är anpassad för varje fastighet.

Boka städhjälp

Du kan köpa våra städtjänster med RUT-avdrag på 50%. Vi drar av ditt avdrag direkt på fakturan.

Läs mer om RUT-avdraget på skattemyndighetens hemsida.

Så här går det till

PRIVATKUND  -Ta kontakt med oss så skräddarsyr vi en lösning bara för dig. Då du bestämt dig bokar vi en tid för ett provstäd som passar oss båda. Vi arbetar med fullständig sekretess och lämnar givetvis garantier på utfört arbete enligt överenskommelse.

FÖRETAGSKUND -Vi avtalar en tid där vi kommer och besöker er för att se vilket behov ni har. Självklart får ni en offert på vad vi uppskattera att våra tjänster skulle kosta men vi bokar också en testperiod för att se så vi verkligen hittar bästa lösningen till rätt pris, därefter sätter vi ett fast pris som vi kommer överens om. Allt för att hitta bra service till ett pris som passar er.

Exempel på uppdrag inom hemstäd

Familj i villa

Familjen bor på Norrmalm och består av två vuxna och två barn. Den här familjen har ett hus på ca 120 kvm och vill ha städhjälp varannan vecka. Vi dammar, dammsuger, torkar golven, rengör köket (luckor, bänkar m.m.) samt badrum och gästtoalett. Vi hjälper även till med att byta sängkläder i alla sängar.

Medelålderspar i stor villa

Bosatta utanför Borås i en villa på ca 200 kvm. Här hjälper vi till med städning en gång i månaden. Vi dammar, tar ut en del mattor, dammsuger golven, soffgrupper m.m. Vi torkar också alla golven, rengör kök samt två stora badrum. Kunden vill även att vi torkar av alla golvlister samt ser över alla dörrar och dörrposter.

Ung man i lägenhet

Man, 25 år, boende i en central tvårumslägenhet i Borås. Han har städhjälp av oss en gång

i månaden då vi städar hela lägenheten. Vi plockar i ordning och tar hand om eventuell disk. Vi dammar, dammsuger, torkar golven, rengör köket och badrummet.

Äldre dam i lägenhet

Ensamstående kvinna, 85 år. Var fjärde vecka hjälper vi henne med att dammsuga, torka golv samt rengöra kök och badrum. Hon vill själv ta hand om dammningen. Vi tar också med oss eventuella sopor som hon själv inte orkar bära.

Två vuxna i villa

Par i ett hus på ca 170 kvm i Brämhult. De har städhjälp varje vecka. Vid varje tillfälle
gör vi följande: dammar, dammsuger, torkar golv, rengör kök och rengör ett badrum
och toalett. Varannan gång torkar vi dörrar, dörrposter och golvlister och varannan
gång renbäddar vi sängarna.

Exempel på uppdrag

Kontakta oss

Vi ser fram emot att få hjälpa er med en lättsammare vardag. Vill du boka ett besök eller har frågor är det bara att höra av dig till oss.

Kundtjänst
E-post: info@dammrattan.se
Växel: 033 - 12 93 13
Växeln är öppen mån - fre 8:00 - 16:00, lunchstängt 12:00 - 12:30.

Arbeta hos oss
Har du det som krävs för att vara en av oss? Då är du välkommen att skicka in din intresseanmälan till e-post: arbete@dammrattan.se.

Vi kontaktar dig