Om Dammråttan

Vi startade Dammråttan år 2000 och har nu blivit femtio glada ”Dammråttor” - allihopa fullblodsproffs med ett lika högt servicetänkande.

Om Dammråttan

Vi startade Dammråttan år 2000 och har nu blivit femtio glada ”dammråttor” - allihopa fullblodsproffs med ett lika högt servicetänkande. Vi förstår att våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi satsar därför mycket på interna utbildningar såsom städ- och materialkunskap. Vi arbetar också mycket med teamkänsla och kommunikation. Vi är väldigt stolta över våra professionella medarbetare!

Miljö
Vi vill värna om vår miljö! Vi använder idag miljömärkta produkter till i stort sett alla slags städ. Resterande medel byter vi ut i takt med att ersättningsprodukter kommer ut på marknaden. Vi strävar efter att alla våra kunder ska källsortera sina sopor för maximal återvinning. Vi bistår givetvis med råd och tips om hur man ska gå tillväga samt har bra kontakter med företag inom detta område.

Sekretess
Sekretess är en självklarhet för oss! Alla anställda arbetar under sekretessavtal.

Arbetsmiljö
Vi är medlemmar i arbetsgivarorganisationen Almega och har kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund. Vi tillsammans med medarbetarna, fackklubben och skyddsombuden ser till att vi har den bästa arbetsmiljön.

Försäkrade
Vi är försäkrade om något oförutsett skulle inträffa, som om kristallvasen eller datorn skulle ramla i golvet. Vår personal är naturligtvis också försäkrade.

Säkerhet
Eventuella nycklar och koder förvaras tryggt och säkert inlåst i ett säkerhetsklassat skåp. Du känner alltid igen våra medarbetare på de röda kläderna. Vi är medlemmar i Almega samt att vi har ett avtal med fastighetsanställdas förbund. Samtliga Dammråttor kan uppvisa ID06. ID06 är branchens sätt att säkert kunna identifiera medarbetare så hög säkerhet uppnås.

Garanti
För att vi skall känna oss säkra på att kundrelationen alltid är så bra som den kan vara har vi en bra kommunikation med våra kunder. Vi lämnar naturligtvis alltid garanti på att allt är korrekt utfört enligt vad vi kommit överens om, oavsett om du har hemstäd eller om vi städar på ert företag, utför flyttstäd, byggstäd eller annat.

Om Dammråttan

Dammråttorna

Vår personal - vår styrka
Det som kännetecknar en ”Dammråtta” är i första hand de röda kläderna, det goda morgonhumöret och nogrannhet i alla lägen. Nedanför ser du vårt glada gäng.

Rätt utbildning
Vi på Dammråttan utbildas internt för att kunna göra vårt arbete på bästa sätt. Våra utbildningar gör att medarbetaren känner sig trygg i att kunna sitt arbete och får kunskap om hur vi hjälper till att förbättra och effektivisera våra tjänster på bästa sätt. Vår tjänst ska genomsyras av proffsighet och serviceanda!

Kontakta oss

Vi ser fram emot att få hjälpa er med en lättsammare vardag. Vill du boka ett besök eller har frågor är det bara att höra av dig till oss.

Kundtjänst
E-post: info@dammrattan.se
Växel: 033 - 12 93 13
Växeln är öppen mån - fre 8:00 - 16:00, lunchstängt 12:00 - 12:30.

Arbeta hos oss
Har du det som krävs för att vara en av oss? Då är du välkommen att skicka in din intresseanmälan till e-post: arbete@dammrattan.se.

Vi kontaktar dig