Kontorsstädning

Inget företag är det andra likt och tillsammans hittar vi den ultimata städtjänsten för er. Vi går igenom era behov och skräddarsyr en lösning. Enmansföretag eller 200 anställda - inga kontor är för små eller för stora för oss.

Vi tar hand om er kontorsstädning

Städningen och medarbetares förmåga att hålla rent kan ofta vara ett stort irritationsmoment på arbetsplatsen. Genom att låta oss ta hand om er kontorsstädning kan vi minimera detta. Oavsett kontorets storlek och antalet städningar per vecka, så skräddarsyr vi en lösning som passar just era behov!

Kontorsstädning i Borås & Sjuhärad

Vi tar hand om er kontorsstädning i Borås och hela Sjuhärad med omnejd. Förutom huvudkontor i Borås, så har vi även lokalkontor i Ulricehamn, Skene och Svenljunga. Kontakta oss för offert på just er kontorsstädning!

Kontakta oss

Vi ser fram emot att få hjälpa er med en lättsammare vardag. Vill du boka ett besök eller har frågor är det bara att höra av dig till oss.

Kundtjänst
E-post: info@dammrattan.se
Växel: 033 - 12 93 13
Växeln är öppen mån - fre 8:00 - 16:00, lunchstängt 12:00 - 12:30.

Arbeta hos oss
Har du det som krävs för att vara en av oss? Då är du välkommen att skicka in din intresseanmälan till e-post: arbete@dammrattan.se.

Vi kontaktar dig